Nå lanseres endelig Epionce i Norge!!

Nå lanseres endelig Epionce i Norge!!

Nå lanseres Epionce i Norge - en liten cosmeceutical serie med hudbarriere-styrkende produkter. 

Mannen bak Epionce er Dr. Carl Thornfelt fra Bois, Idaho, USA, og som har norske røtter. Han har lenge forsket på ingredienser, hudens barriere m.m og dermed ble dannelsen av Epionce grunnlagt.  Seriens fremste mål er å reparere hudens barriere og berolige inflammasjoner. 

Han ønsket å sikre at teknologiene i Epionce-produktene overgikk teorier, og som kunne bevises å faktisk fungere gjennom strenge kliniske tester. Dr. Thornfeldt var en pioner i å kreve grundige tester av høy kvalitet på markedsklare produkter for kosmetikk. Epionce Renewal Facial Cream sammen med Lytic Tx var de første reseptfrie produktene som tok på seg de beste retinoidene i head-to-head kliniske studier. Resultatene var klare – studiedeltakerne og legeforskerne så de samme antialdringsresultatene, men uten irritasjonsreaksjonene som ofte er forbundet med bruk av retinoider. Hemmeligheten, ifølge han, er forholdet mellom omega 3 og omega 6 fettsyrer, og at linfrøolje er mer inflammasjonsdempende enn kortison.

Dr. Carl skrev "The New Ideal in Skin Health" sin første full-lengde bok. Han fortsetter å skrive og publisere for fagfellevurderte medisinske tidsskrifter og lærebøker, og presenterer på industrimøter inkludert American Academy of Dermatology.

Dette er et meget spennende samarbeid på alle måter, og det er mange som ikke bare liker, men elsker Epionce. Epionce har vunnet flere priser b.la av NewBeauty & Shape Magazine.
Tilbake til bloggen