The Best Botanical Serum Mai, 2024

The Best Botanical Serum Mai, 2024

Overgangshudpleie til våren

 

Mens du er midt i å tilpasse deg en varmere årstid som gir varme og fuktighet, er det naturlig å lure på hvordan din daglige hudpleierutine også bør endre seg. En ultrarik fuktighetskrem kan få deg til å føle deg spesielt fet i huden, eller du kan være klar til å skru opp styrken på rensen fra melkeaktig til en oppkvikkende gelkonsistens. "De fleste trenger å gjøre små justeringer når årstidene endrer seg," sier Stephanie Butler, Epionce Pro og Advanced Esthetician i Nevada.

The Power of Intense Defense Serum

Hva gjør et serum av god kvalitet? En Epionce fan-favoritt og NewBeauty-prisvinner for "Beste botaniske serum", vårt Intense Defense Serum regnes som et komplett multivitamin serum for huden din. Ved å bruke botaniske kilder til vitamin A, B, C, D og E for en sunnere hud, er det klinisk bevist å synlig forbedre tegnene på hudens aldring bedre enn ledende serumer med profesjonell styrke. Som Butler bemerker, "et serum av god kvalitet vil ha kvalitetsingredienser."

Beregnet for alle hudtyper og med bare én eller to påføringer per dag, det som gjør Intense Defense Serum så spesielt er dens kosmetisk elegante, ikke-irriterende botaniske formula. "Jeg vet at når jeg sender klientene mine hjem med Intense Defense Serum, kommer de ikke til å reagere på eller bli irritert av det," sier Butler.

Hvordan vet vi at Epionce-tilnærmingen fungerer? Våre velprøvde og sanne kliniske resultater! Mange av Epionce-produktene har blitt testet i kliniske studier mot ledende produkter i head-to-head-studier med de endelige formuleringene – og viser en betydelig målbar fordel for huden.

I en studie som sammenlignet Intense Defense Serum med det ledende vekstfaktorserumet i det premium, medisinske hudpleieindustrien, ble det klinisk bevist å redusere tegn på aldring av huden bedre enn ledende og velkjente serumer med profesjonell styrke. Denne studien ble utført av uavhengige dermatologer og forskere som ser spesielt etter forbedringer i tegn på aldring. Resultatet? Intense Defense Serum oppnådde mye bedre resultater enn vekstfaktorserumet i uke én, fire og åtte for de fleste antialdringsparametere.

Botaniske hovedingredienser:
Som et barriere-første selskap er vi svært selektive med ingrediensene våre. Våre milde og effektive formler er parabenfrie, parfymefrie, sulfatfrie og glutenfrie. For å forbedre den generelle helsen og utseendet til huden, bruker Epionce gjenoppbyggende botaniske ingredienser som inneholder kraftige multifaktorielle antioksidanter sammen med barriereforsterkende kolesterol, ceramider og frie fettsyrer i påviste konsentrasjoner. Og det er en grunn til at vårt Intense Defense Serum er kjent som "det komplette multivitaminet for huden din."

Noen av våre favoritt botaniske ingredienser funnet i Intense Defense Serum er:

Linfrøolje: En viktig kilde til omega-3 fettsyrer, som finnes naturlig i huden og nøkkelen til en sunn hudfarge. Det hjelper også å roe irritasjon når det brukes i riktige forhold på huden.
Samphire: En blomstrende plante funnet langs kystområder, også kjent som havfennikel, denne gir funksjonaliteten til retinoider, men uten de harde bivirkningene. Det gir også antioksidantegenskaper.
Spansk nåleekstrakt: Brukt i tradisjonell kinesisk urtemedisin, gir det funksjonaliteten til retinoider, men uten de harde bivirkningene. Det er også en god kilde til flavonoider.
Afrikansk olje: Innfødt i Afrika, den gir hudkondisjonerende egenskaper samt vitamin A og C.
Bringebærfrøolje: Full av antioksidanter som vitamin E.
Shiitake-soppekstrakt: Inneholder essensielle aminosyrer og linolsyre, en fettsyre som bidrar til å holde huden sunn. Et potent fytonæringsstoff, de gir antioksidantfordeler, sammen med vitamin A, B, C og D.


"Å inkludere alle disse vitaminene [i hudpleierutinen din] gagner huden din ved å beskytte den mot miljøbelastninger, og også bremse aldringsprosessen," bemerker Butler. Som hudpleier er hun godt kjent med de mange fordelene vårt botaniske serum kan gi. "Vitamin A jevner ut fine linjer og rynker og bekjemper pigmentering. Vitamin B lysner og hydrerer. Vitamin C jevner ut hudtonen. Vitamin D bekjemper frie radikaler og hjelper til med hudforyngelse mens vitamin E er fuktighetsgivende."

Selv om det ikke er noen ensartet tilnærming til hudpleie, kan inkludert et daglig serum fullpakket med effektive, men milde botaniske ingredienser være et viktig verktøy i enhvers vårlige hudpleierutine.

Interessert i å lære mer om Epionces utvalg av produkter og hvorfor Intense Defense Serum kan være det perfekte tillegget til ditt daglige hudpleieregime?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg på veien videre til en sunn hud. 

dermisence@gmail.com

 

Skrevet av Skin Magazine Epionce 

Tilbake til bloggen