Medicalia

Medicalia

  • Testet effektiv...resultatstyrt

Medicalia® Skincare er omhyggelig laget for å utelukkende tilby leger og medisinske spa et innovativt utvalg av kliniske behandlinger og produkter med avansert teknologi. Hver etterspurt hud transformerende formel er spesielt skreddersydd for:
• Fremskynde sårheling før og etter kirurgiske/medisinske prosedyrer
• Reduser nedetid i forbindelse med post kirurgiske/medisinske prosedyrer
• Gi seriøse løsninger for vanlige kroniske hudsykdommer: akne, rosacea
• Lever anti-aldring løsninger for ansikt og kropp
• Gi hudpleie løsninger for kroppen: blåmerker, strekkmerker
• Møte forbrukernes etterspørsel etter effektive, men naturlige hudpleie løsninger
• Øk lønnsomheten med enkle å anbefale og enkle å følge prosedyrer

Perfekt Fusion ... Omfattende

Utover tradisjonell hudpleie, kombinerer Medicalia® det beste fra Pre- og Post-Surgical Management + MedSpa for å sikre at hvert produkt fullt ut legemliggjør den intrikate fusjonen som er nødvendig for å møte legenes krav. Laget av grunnleggeren av et av spaindustriens ledende hudpleiemerker Pevonia, ble Medicalia® grunnlagt av estetisk inspirasjon, innsikt og opprettholder selskapets velvære etos. Medicalia® tilbyr et omfattende pre- og postoperativt hudpleiesystem og innovative peelinger med de mest potente naturlige ingrediensene tilgjengelig i resultatdrevne konsentrasjoner. Hver Medi-Collection gir medisinske spa-fagfolk det ideelle utvalget av klinisk styrke for å overgå pasienttilfredsheten og øke inntektene.

Produksjonsgjennombrudd...Ultra Absorpsjon

Hvert Medicalia® Hudpleie-produkt er hudpleietestet, hypoallergenisk, ikke-komedogent og ikke-irriterende. Medicalia® har ekstraordinære formler med to avanserte banebrytende emulsjoner: vann-olje-vann-mikroemulsjoner og olje-vann-olje-mikroemulsjoner, også kalt tre - fase produksjon. Hver av disse er bevist for å lette produkt absorpsjonen i huden. I tillegg har Medicalia®-produkter biomimetisk teknologi; bevist å forbedre, gjenopprette, reparere og øke hudens fremskyndede helbredelses- og gjenopprettingsprosess for optimal hudhelse og hudbarriere. 

More than just skincare

Gå grønt
De kraftigste ingrediensene i hudpleie kommer fra den sikreste kilden – naturen. 

Medicalia® grønne hudpleieprodukter forener de fineste naturlige botaniske ingrediensene med avanserte leveringssystemer for maksimal absorpsjon og virkelig ekstraordinære resultater. Medicalia® leverer naturlige hudpleieløsninger.

Merkeadvokater
Medicalia® bygger sterke merkevare forkjempere! Etter å ha prøvd produktene våre, er pasienter raske til å skryte av kvaliteten og resultatene merket leverer, og deler sine gode opplevelser med familie og venner.

Miljøvennlig
Å beskytte jorden og opprettholde tilknytning til naturen og dens dyrebare ressurser er en integrert del av Medicalia`s filosofi. Medicalia bruker resirkulerbar og biologisk nedbrytbar emballasje som bekrefter ytterligere vårt engasjement. Medicalia® streber etter et redusert karbonavtrykk og støtter miljøvern.
Tilbake til bloggen