Kjemisk eksfoliering med Epionce Lytic produkter

Kjemisk eksfoliering med Epionce Lytic produkter

Du har kanskje hørt før at peeling bidrar til å forbedre hudens utseende og er et must etter en sommer i solen.

Selv om peeling kan være et nødvendig trinn i hudpleierutinen din, anbefaler vi noen ganger at klienter bruker en peeling. Å bruke en peeling med korn, en aggressiv syrepeeling  eller børste huden har absolutt en peelingeffekt, men det kan gi skade på hudens barriere. I stedet for fysisk å eksfoliere bort den viktige hudbarrieren din, kan det være mye mer fordelaktig og effektivt å bruke en kjemisk peeling.

Hvordan kjemisk peeling fungerer
Kjemisk peeling fungerer ved å påføre et produkt med en spesifikk ingrediens for å hjelpe til med å bryte ned og fjerne døde hudceller, som igjen minimerer tilstoppede porer og gir rom for nye, friske hudceller å vokse. Dette gjør at påfølgende produkter kan trenge inn i huden mer effektivt, noe som gjør produktene mer effektive. En ingrediens som finnes i Epionce-produkter er seljebarkekstrakt, en botanisk form for salisylsyre som bidrar til å forhindre og redusere urenheter.

Som med alle hudpleieprodukter handler kjemisk peeling ikke bare om å velge riktig peelingingrediens. Det som også betyr noe er mengden som brukes, de andre ingrediensene som fungerer i synergi med dem og effektiviteten til formelen uten å risikere forringelse av huden. Epionce er kjent for milde og effektive formler. Siden hovedmålet er å styrke hudbarrieren, er vi veldig selektive med ingrediensene våre.

Hvordan Lytic Tx eksfolierer for alle hudtyper
Våre Lytic Tx-produkter inneholder kraftige dog ikke aggresive ingredienser som hjelper til med å frigjøre porene samtidig som den jevner ut det synlige utseendet til hudens tekstur og struktur. Daglig bruk reduserer irritasjon, rødhet, flekker og problemhud. Noen viktige støtteingredienser i våre Lytic Tx-produkter, som synlig bidrar til å redusere tegn på hudflekker når de kombineres med ekstrakt av pilbark, er:

Oransje fruktekstrakt, som har både antioksidantfordeler og egenskaper for å forbedre de synlige tegnene på uønskede mørke flekker.
Meadowfoam-ekstrakt, en svært rik kilde til fettsyrer som er en nøkkelkomponent i hudens struktur og utseende. Det er en naturlig fuktighetsgivende ingrediens som bidrar til å holde huden hydrert og forbedrer utseendet til forynget hud.
Rosa canina fruktolje, som er kjent for å bidra til å redusere irritasjon, forbedre det synlige utseendet til stram hud og redusere tegn på aldring av huden.
Sammen med disse beroligende og fuktighetsgivende plantestoffene, inkluderer våre Lytic Tx-produkter de ekstra kraftige ingrediensene salisylsyre, azelainsyre, og hyaluronsyre.

Lytic Tx-produktene

Bidra til å redusere synlige tegn på røde flekker, pigmenter og keratoser.
Bidra til å redusere det synlige utseendet til skinnende/fet hud.
Bidrar til å holde på fuktigheten under hudbarrieren.
Selv om Lytic Tx er et kraftig frittstående produkt, er det også klinisk bevist å redusere det synlige utseendet av aldring og ujevnhet i huden når det brukes i kombinasjon med Epionce Renewal ansiktsprodukter. Denne dynamiske duoen er bevist å levere bedre synlige anti-aldringsresultater enn til og med ledende retinoider!

Det beste med Lytic Tx? Det er en for alle. Disse produktene kommer i en komplett linje tilpasset alle hudtyper, fra tørr og sensitiv til fet.


Lytic Tx kommer i tre spesifikke formuleringer, hver designet for ulike hudtyper og bekymringer. Den største forskjellen mellom hver formulering? Mengde aktive ingredienser. Når de brukes sammen med et Epionce Renewal Facial-produkt, er Lytic Tx-produkter klinisk bevist å forbedre det synlige utseendet til aldrende og ujevn hud. Våre fire Lytic Tx-produkter er:

Lite Lytic Tx, en mild, oppstrammende restruktureringsformel best for tørr/sensitiv hud, inkludert eldre og babyhud. 

Lytic Tx, en middels styrke restruktureringsformel, ideell for normal til kombinert hud. 

Lytic Sport Tx, en restrukturerende formel for maksimal styrke, perfekt for fet hud og hud med akneproblemer.

Hvordan bør Lytic Tx brukes?

Et Lytic-produkt bør påføres på ren hud og sitte på huden i 5-7 minutter før du påfører krem, da dette gjør at de aktive botaniske ingrediensene i hver Lytic Tx kan absorberes inn i huden og begynne å virke.

Vi anbefaler at du alltid påfører en Lytic Tx på tørr hud etter rens og følger med et Renewal Facial-produkt for å prioritere hudbarrieren og høste de beste resultatene.

Skrevet av vår søsterbutikk Yrsnø - Cecilia Hjortfors med endring og oversettelse av Dermisence A/S

Back to blog