Vårtid er solkrem tid

Vårtid er solkrem tid

Dermisence A/S selger kun solkrem som har en fysisk beskyttelse. Det betyr at de skadelige UVA & UVB strålene reflekteres fra hudens overflate, og dermed aldri kommer i kontakt med huden. Den billigere varianten av solbeskyttelse (som fortsatt er tillatt å selge i EU, men som er helt forbudt i USA) har vist seg å ikke være spesielt hudvennlig, den bryter ned korallrev og skader havets fauna samt at det er en medvirkende årsak til det vi kaller "Mallorca akne" (Akne utbrudd som oppstår når man er i solen og bruker denne billigere typen solbeskyttelse) 

Våre solkremer reflektere også det blå lyset, skjermlys, også kalt HEV lys (High energy visible light)  som viser seg å promotere pigmentskader i huden. Så sitter du mye fremfor skjerm, anbefaler vi å bruke solbeskyttelse - spf - året rundt.  

En annen ting som er viktig å vite er at en fysisk solbeskyttelse med spf 40  beskytter mot 97,5% av de skadelige strålene, mens en SPF 50 gir en 98% beskyttelse. Husk å smøre huden annenhver time når man nyter solens herlige stråler enten på stranden, på tur eller bare er ute å koser deg i det fine været. 

Mange opplever at en fysisk spf legger igjen en hvit hinne på huden. De solkremene vi selger gir ikke den opplevelsen, tvert om. De absorberes fint inn i huden og har en nydelig hint av farge for å dempe rødhet i huden, og gir en herlig, glødene hud. 

Medicalia SPF 40 er en solbeskyttelse som har en lett farge og demper erytemer (rødhet) i huden. Den er fuktighetsgivende og næringsgivende til huden, samt forebygger for tidlig aldringstegn, og hyperpigmenteringer. En besteselger.  Den kan også brukes som en lett CC krem året rundt.  Nå får du med et C vitamiserum ( verdi 750:-) uten kostnad. Medicalia SPF 40: 150 ml. 900:-  Se under kampanjer. 

Epionce Daily Shield SPF 50: En helt ny favoritt hos oss! Dette produktet har også en lett farge, absorberes raskt, og gir en helt fantastisk glød! Virkelig en airbrush effekt. Produktet er vannresistens i 80 min etter påføring. Størrelse 50 ml. kr 599  

Gå ikke glipp av påsketilbudet med 20% rabatt på dine kjøp. Oppgi koden PÅSKEKOS i rabattruten i kassen. (Rabatten gjelder ikke i kombinsjon med andre tilbud/kampanjer) 

Happy Easter & Happy DermiSence Shopping.

 

Back to blog