Pevonia

Pevonia

Laget i USA ... inspirert av europeisk arv, Pevonia er Skincare as Nature Intended.

Vi er fullt forpliktet til å fremme generell velvære for hud, kropp og sjel gjennom vårt omfattende utvalg av behandlinger og hjemmepleieprodukter.
Vår lidenskap er å tilby rene, naturlige, sunne produkter laget bærekraftig for å skape ekte forandring i huden og for å produsere synlige resultater.
Vi tilbyr virkelig unike og minneverdige spa-reiser ved å inkludere klassiske europeiske og moderne teknikker i ekstraordinære formuleringer.

Vi streber etter å gi tilbake og støtte veldedige organisasjoner og innsats for å fremme planetbevaring og bedre hudhelse. 

Pevonia ble grønt før det ble moteriktig, og ble lansert i 1991 med cruelty-free formler og resirkulerbar emballasje etter forbruk. Å beskytte jorden og opprettholde en tilknytning til naturen og dens dyrebare ressurser er en integrert del av Pevonias filosofi. Pevonia er et stolt medlem av Organic Trade Association og har en CTN Green Excellence Award. Pevonias miljøvennlige praksis inkluderer avanserte grønne kilder og toppmoderne teknologier for å produsere naturlige formler på de mest bærekraftige måtene. Utvelgelsen av råvarer fra fornybare jordkilder utføres uten innvirkning på miljøet og behandles i kombinasjon med naturlige metoder for bioteknologi. I tillegg garanterer renset vann at produktene våre er trygge for miljøet siden de er fullstendig biologisk nedbrytbare.
Tilbake til bloggen