Vinterhuden

Vinterhuden

De seks beste måtene å støtte hudbarrieren din på: Cold Weather Edition.

Det er mange koselige grunner til at vi elsker vintersesongen. Men du er sannsynligvis også veldig klar over fallgruvene, som hvordan dens vindfulle og kalde, tørre utendørsluften og den altfor irriterende innendørsmiljøer kan gjøre huden din mindre enn glad. Så hvordan kan vi best støtte hudbarrieren vår – det ytterste laget av huden din som du ser og berører hver dag og er ditt beskyttende skjold for omverdenen – i vintermånedene?

Hydrering
Vær kreativ med drikkene i kaldt vær du har for hånden. Fra vann med sitron på kontoret, til varm te om kvelden, til å tilsette elektrolytter til treningsvannet ditt. Å holde deg hydrert vil ha en direkte innvirkning på hvordan huden din ser ut og føles i disse dagene med tøffere temperaturer og tørre, dehydrerende innendørsforhold . Ikke bare godt for huden, men for hele kroppen.

Velg Skånsomt
Du trenger mest sannsynlig ikke en eksfolierende rens i vintermånedene så mye som du ville gjort i andre årstider, siden huden din ikke produserer så mye av sine naturlige oljer. Prøv Epionce Gentle Foaming Cleanser, som effektivt fjerner smuss, olje og andre urenheter på overflaten, inkludert sminke, uten å la huden føles stram eller tørr.

Fukt huden din regelmessig
Ved å rutinemessig fukte huden din etter at du har dusjet, kan du hjelpe barrieren din med å beholde fuktigheten etter at alle naturlige oljer ble fjernet, redusere sjansen for å oppleve en ekstrem tilstand som tørrhet, og redusere synlige urenheter og aldring. Epionce Renewal Body Lotion eller Renewal Calming Cream er gode alternativer så snart du hopper ut av badekaret eller dusjen.

Daglig SPF
Selv om værvarselet ser trist og kjedelig ut, spiller det ingen rolle om du er hjemme, i bilen eller på kontoret – forskning viser at opptil 80 % av solens UV-stråler kan trenge gjennom skyer. Både UVA- og UVB-stråler kan nå huden og kan være like skadelige som strålene på en lys, solrik dag. Det er derfor det er viktig å bruke en bredspektret solkrem året rundt, som Epionce Daily Shield Tinted SPF 50 Sunscreen, som gir bredspektret beskyttelse som jevner ut hudtonen samtidig som den gir en naturlig, sunn glød.

Utover hudpleie
Utover solkrem kan vi beskytte huden vår mot det rå, kjølige vinterværet ved å velge riktige klær. For eksempel, selv om vi har skummet inn hendene med den hurtigabsorberende, ikke-fettete, fuktighetsgivende håndgeléen, er det viktig å unngå eventuelle kompromisser med barrieren ved å bruke passende hansker eller votter utendørs også.

Unngå for varmt vann 
Selv om det kan føles motintuitivt, kan lange, varme dusjer kompromittere barrieren din, selv når de føles som et pusterom fra kulden. Disse typer dusjer kan faktisk gjøre barrieren din mer utsatt for å tørke ut ettersom de fjerner huden din for dens naturlige beskyttende oljer, og kan føre til tørr, flassende og ubehagelig hud.

Klar til å lage en vinterhudpleiekur som er unik for din hudtype? Ta kontakt med oss så vil vi lage en personlig veiledning skreddersydd til dine behov.

Skrevet av Epionce UK

Tilbake til bloggen